Ana sayfa / Hizmetlerimiz

TABLDOT YEMEK ÜRETİMİ VE KOKTEYL HİZMETLERİ

Kaliteli, sağlıklı ve geleneksel lezzetler için yanıbaşınızdayız…
 
BUYRUK GROUP hizmete başladığı 1992 yılından buyana, kuruluşların toplu yemek ihtiyacını karşılamakta olup, hizmet vermekte olduğu firmaların çalışanlarına, lezzet, kalite ve sağlık anlamında evlerindeki lezzeti sunmayı hedeflemiş ve üretimin her adımında bu prensibi ilke edinmiştir. Bizim bu başarımız; tabi ki işimizin temel prensibi olan insan sağlığı, hijyen ve kaliteden üretimin hiçbir aşamasında taviz vermeyerek doğmuştur.    
 
Kadromuz, malzeme temini, hazırlık, pişirme, taşıma ve sunma aşamalarında oluşabilecek her türlü risk için eğitilmiştir. Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini bir araya getiren özenle hazırlanmış seçkin menüler, müşterilerimizin sisteme uygun istekleri değerlendirilerek oluşturulur.
Özellikle satın alma sürecini, üretim kalitemizin birinci adımı olarak değerlendirip, lezzetin bu aşamada kaliteli ve markalı ürünlerin temini ile sağlanabileceğinin bilinci ile hareket ederek, hizmet vermekte olduğumuz firmaların yöneticilerinin denetimine tamamen açık ve şeffaf üretimi prensibi ile hareket etmekteyiz.

Firmamız
ISO 9001 - 2008 ve TSE kalite standartları seviyesinde işletmelerin kendi tesislerinde hizmet vermektedir. Yani demirbaş malzemelerinden, personel seçimine kadar belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda ideal mutfağı müşteri ortamında kurduğumuz "yerinde hizmet"anlayışı ile…
 
Başka bir lokasyonda, sabahın erken saatlerinde üretilip, daha sonra belli bir süre yolculuk eden yemeğin, lezzetinden, görüntüsünden ve kalitesinden çok şey kaybettiğine inanan bir düşünce ile hareket ederek, yerinde hizmetin, hem hizmet vermekte olduğumuz firmaların denetimlerini daha sık ve kolay yapabilmelerini sağlaması, hem de hazırlandığı ortamda servis edilmesinin de kaliteyi önemli oranda arttırdığı gerçeği, bizim tamamen yerinde yemek üretim hizmetine odaklanmamızı sağlamıştır.